Reteta de preparare a papanasilor

de AnyCostescu in Dulciuri, 24 Aug 2012 | 7183 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor azi m-am trezit cu o pofta mare de papanasi :D si dupa ce am adormit flacaul :d m-am apucat de treaba...decorul nu e cine stie ce dar gustul va spun eu ca e super...un pic crocant, cu gust puternic de vanilie, dar am avut si o supriza neplacuta...cand ma porneam spre laptop ca sa postez reteta au picat papanasii :)) bine ca am avut altii de rezerva :D s-au bucurat si cateii mei de papanasi :D

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 5 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat nelipicios si usor de modelat. Se fac papanasii dupa forma dorita. Eu i-am facut rotunzi, nu am avut rabdare sa le dau o alta forma. Se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servetel. Se lasa sa se raceasca (ufff ce mult a durat la mine:)) ) eu am pus frisca deasupra lor si ciocolata (eu ii zic mazgalici pt ca am topit-o eu si a incercat sa ii dau niste forme dar nu mi-a iesit)

Se servesc cu drag :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu pesmet